Секс и порно: Сандвич за малолетни! - sofia.utre.bg

Секс и порно: Сандвич за малолетни!

16 октомври 2012, 12:02 | Стойчо Керев
  • Снимка:
    БГНЕС

    Зомбирани ли са децата ни?

Децата копират поведението на възрастните. Такава е жалката истина

Диво порно на деца се завъртя в мрежата и предизвика отвращението ми. Не мога да си обясня дни след новината в каква просташка среда са расли малките перверзници. Ето и сухата информация:  
 
„Момчета на 10 и на 12 години са блудствали с 11-годишно момиче. Сцената е била заснета с мобилен телефон от друго – 8-годишно момче”.   
 
Не стига, че с неоформени п...., ами и голям го вадят. Снимачи на порно. Отврат безподобна. Да насилиш  момиче на единадесет при положение, че не знаеш секс ли правиш или пикаеш е гнусно. Долно, мръснишко и брутално са малка част от епитетите, които ми идват наум. Забележете моля как продължава новината:  
 
„Гаврата на малолетните е извършена на 6 октомври в нефункциониращото от няколко години училище в селото. Информация за случилото се стигнала до полицията на 13 октомври, като веднага е започнала проверка по чл. 150 от НК. С извършителите и потърпевшата работи инспектор от Детска педагогическа стая.  
 
Село Каменар се намира в община Лозница и е населявано предимно от български турци. Край на цитата. Има си хас да функционира училището в село Каменар. Кабелна и интернет обаче има. И какво да гледат младежите, че да не скучаят докато някой се сети да ги прати във функциониращо училище? Как какво – парада на „Червения площад” или дебата Обама – Ромни. Упс, кофти избор. Гледали ли са филма „Червената шапчица и кумчо Вълчо”.  
 
Инсперкторът от детска педагогическа стая за наказание да им пусне цял ден да гледат „Ну погоди” дано се вразумят. Стоп. Отново грешка. Вълка пуши цигари. Ще вземат и трева да пафкат. Е няма лечение за детските грешни души. В същото това време децата по света са активисти за свобода и плащат с живота си. Опростачи се народа и децата копират поведението на възрастните. Такава е жалката истина.
 
Забравям за тъй наречения „бон тон”. Та, тази дивашка постъпка на две малки лайна ми дава основание да намеря отговорите на редица въпроси. Като например: Защо сме такива боклуци в отношението си към жените? Защо да смачкаш беззащитния е прилив на енергия? Какъв тежък комплекс ни тресе, когато ни откажат секс? Къде са нехайните родители да си възпитават сексуалните маняци? Защо униформите и дисциплината в западната образователна система си казват своето? Спирам дотук с въпросите. Можете да добавите поне десет още без да сбъркате.  
 
Оскотяването на нацията е факт. Ако някой го отрече е луд за връзване. Да не съм чул повече другото. След не повече от петдесет години ще сме безгръбначни плужаци, ако на тази скотщина не се сложи край. Постоянното говорене за детската престъпност и превенция е нищо повече от празнословно каканижене.  
 
Преди време написах материал за секса и силикона като начин на живот. Сгреших. Махам силикона. Секс му е майката. Ако може не на десет, а на пет години да се случва между децата. Да раждат на девет най-късно. Да си правят оргии на дванадесет. И на 15 да се пенсионират като повехнали бабички и дядовци. Визуализирахте ли го? Представихте ли си картинката. Сега погледнете детето до вас. Дайте си сметка, че колкото и да е труден живота ни сме длъжни да запазим едно у нас. Човещината. С цената на всичко сме длъжни да останем човеци.
 
Акселерацията или казано по друг начин, преждевременното физическо развитие на организма ме плаши. То се изразява в увеличаване на средния ръст, увеличаване на репродуктивния период при жените или по-бързо настъпване на окосмяване, растеж на гърди... Учени твърдят, че явлението се наблюдава в последните 150 години. 
Днес у нас зачестяват гръмовно случаите на раждане от непълнолетни. Ниската сексуална култура води след себе си хиляди драми. А после защо продавали деца? Връщам се на малките перверзни снимачи на порно. На тези момченца да им хванеш майките и татковците за ушите и дърпай, дърпай... докато не свършат от кеф. Нали това са възпитали.  
 
Нито съм най-върлия моралист, нито съм най-безгрешния на света, но не ми се връзва в главата къде трябва да си расъл, че да направиш подобно нещо. Да оставим батковците настрана.  
 
Всъщност операторът на клипа е 8 –годишен. Супер, превъзходно. Каква кариера само го очаква младия талант, а?

МултимедияКоментари (6)

Потребител
мен
не съм чел нещо толкова истинско от доста време!
16 октомври, 18:37 ч.
Потребител
Niko
A pakistanskoto momice . No ne tova e vuprosa, ei go i az na latiniza svikah da pisha ega si
16 октомври, 16:06 ч.
Потребител
Гърга
И какъв е смисъла от горенаписаното - децата са развратни, а на това ги учат възрастните, така ли ? Има нещо вярно в това, но според мен децата са си по рождение развратни - насилието от деца над насекоми и животни датира от векове, а странното чувство при гениталното [ още... ]
16 октомври, 15:33 ч.
Потребител
Гърга
И какъв е смисъла от горенаписаното.....децата са развратни, а на това ги учат възрастните, така ли ? Има нещо вярно в това, но според мен децата са си по рождение развратни - насилието от деца над насекоми и животни датира от векове, а странното чувство при гениталното [ още... ]
16 октомври, 15:23 ч.
Потребител
Elena
Е, поне са борци за свобода, а свободата е идеал, което значи-възпитани са с идеали. А за нашите деца "идеала", вече е само философско понятие, определението за което наизустяват от учебниците. В случай, че "случат на функциониращо училище"!
16 октомври, 13:22 ч.
Потребител
Борис
"...децата по света са активисти за свобода и плащат с живота си."

Къде ги 10 годишните активисти и борци за свобода ,а ? Освен в тези с калашниците из Африка и близкия изток , за други надали ще се сетиш. Може би по тяхно подобие е по-добре. Идеално , вместо оргия между циганета , да има ежедневни престрелки в цяла България с по 100-200 жертви дневно. Колко са 200 живота сравнени с и без това съмнителното присъствие на химена на едно цигане...

16 октомври, 13:04 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета