Cirque Du Soleil идват пак, пет спектакъла през септември - sofia.utre.bg
Alternative Media Group

Cirque Du Soleil идват пак, пет спектакъла през септември

11 февруари 2013, 13:06 | Sofiautre
  • Снимка:
    СМЕ

Ще видим спектакъла Alegría, цените от 40 до 110 лева

Атрактивният Cirque Du Soleil ще посети отново България, като зрителите ще имат възможност да видят наживо техния спектакъл Alegría в зала Арена Армеец.

Представленията ще са общо пет от 20 до 22 септември, съобщават организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис.

Cirque du Soleil е зарадвал повече от 100 милиона души в 300 града в 40 държави на 6 континента. Спектакълът Alegría е представен от международен екип, включващ 55 акробати и музиканти от 15 държави. Alegría е уникално шоу в бароков и оперен стил с пищни костюми, оригинална музика на живо и главозамайващ декор, който допълва удивителното шоу.

Alegría представя спиращи дъха акробатични номера като въздействащия Синхро-трапец или енергичния Въздушни лостове, където дръзките играчи на трапец „летят” покрай люлеещите се на повече от 12 метра над сцената въжета.
Енергията на младостта е представена в бързия Power Track – синхронизирана хореография със скокове от трамплин, който е магически скрит под сцената. В номера с руските лостове артистите „летят”, премятайки се и приземявайки се на греди, широки едва 10 см, поставени върху яките рамене на „прихващачите”.

Билетите за спектакъла Alegría на Cirque Du Soleil ще бъдат на цени от 40 до 110 лева. Всеки от спектаклите в Арена Армеец София ще бъде с лимитиран капацитет до 5 000 души, съобщават организаторите.

Ето и самата програма:

20 септември, петък - 20:00 часа
21 септември, събота - 16:00 и 20:00 часа
22 септември, неделя - 14:00 и 18:00 часаКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета