Приятели на Жени пребили Тачо - sofia.utre.bg
Alternative Media Group

Приятели на Жени пребили Тачо

22 септември 2013, 19:47 | Sofiautre

Вече официално бившата любовницата на Тачо, Зорница Линдарева разкри, че той е бил нападнат в софийско заведение

Двамата се веселили в столичен клуб и се държали прекалено интимно. Без да предизвикат никого с нищо, към тях се приближили няколко мъже, вдигнали им скандал и обърнали масата. Всичко в краката ми беше в стъкла, но не се разпищях, разказа Зорница Линдарева на Венета Райкова.

Тачо обаче се държа мъжки. Не им отговори нищо, нито стана да се бие с тях. Сервитьорите оправиха масата ни, донесоха нови прибори и ние си продължихме вечерта. Стояхме чак до седем сутринта. Ако беше пъзльо, той веднага щеше да ми предложи да си тръгнем, защити го манекенката. А той се държа много достойно. Макар че мъжете казаха, че го презират, защото е оставил жена си Жени Калканджиева, пише skandalno.net.

Междувременно пък излязоха други изненадващи разкрития за самата Зорница. Като тийнейджърка тя била доста трътлеста и тежала над 85 килограма. Понеже била дащна и контактна, не била в изолация. Напротив. Момчетата се лепяли по нея, но тя ходела със сина на единствения български космонавт Георги Иванов – Иван. Той даже й бил кавалер на бала, но после тя го шитнала, понеже заплувала в други води.

Точно тогава изкрънкала пари от мама и тате, които били доста заможни, за да оправи фигурата си. Килограмите стопила с инат. Много упражнения и сериозно гладуване. След това си извадила две ребра, за да си направи талията по-малка. Сериозни вложения направила и в усмивката си. Там отишли над 100 бона. Известен столичен стоматолог й направил операция, кято променила обратната й захапка. Извадил й мъдреците, за да се очертаят скулите и сменил всичките й зъби с нови и модерни по специална технология, което струва много пари. След това легнала под скалпела да оправят лицето й. Сега манекенката се закле да не говори повече за романа си с Тачо и да продължи живота си смело напред.

 Коментари (2)

Потребител
Маргарита Ч.
Малко в страни от темата, но не можах да не реагирам с възмущение на некомпетентността на този, който е писал материала. За ваше сведение, България има двама космонавти. Георги Иванов е първият, но не и "единствен". Поне да не бяхте му лепнали този епитет. Вторият космонавт е Александър Александров, който има не по-малко заслуги от своя предшественик. Четете и се ограмотявайте, за да не изпадате в подобни ситуации!
23 септември, 23:49 ч.
Потребител
максим
ако не беше Жени, кой щеше да ти запомни името бе мършо?! я, марш
23 септември, 00:38 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета