"Дневникът на една курва" изтипоса тайните на родния елит - sofia.utre.bg
Alternative Media Group

"Дневникът на една курва" изтипоса тайните на родния елит

10 октомври 2013, 20:30 | Sofiautre
  • Снимка:
    Facebook

Лъснаха тайните на бг звездите в дебютната книга на Калина Паскалева

Калина Паскалева, която се прочу с участието в "Острова на изкушението" си като съблазнителка пусна на пазара своята първа книга "Дневникът на една курва". Без да е споменато изрично, че романът е автобиографичен, споменатите в него детайли оставят такова впечатление, пише Lifestyle.bg.

В "Дневникът" Калина описва работата си като хостеса в известен чалга клуб и отношенията си с популярни родни дами:"Обожавах изпиващите погледи на оборотни мацки като Ирен Онтева и Наталия Гуркова - толкова злоба и завист имаше в тях. В тези години те бяха най-вървежните, но въпреки това в мое лицевиждаха жестока конкуренция, която КЗК няма как да санкционира и обяви за нелоялна. Цялата настръхвах от удоволствие като си помислех, че аз съм нощния им кошмар.

Онтева, като по-непринудена, цялата трепереше от злоба, когато с грациозна стъпка и подкупваща усмивка минавах край нейната маса. Докато по-обиграната Гуркова не даваше толкова явен вид на бушуващите в нея емоции. За да ги вбеся, умишлено театралничех, връткайки дупето си по-умело от депутат с 5 манадата", пише Паскалева.

В разказите си, тя не пропуска и редовните посещения на футболистите в чалготеката.

"Мартин Камбуров и Дарко Тасевски бяха най-редовните и доста актуални сред девойките бръмчалки. Макар да няма разумна причина, дори Славчо Тошев си намираше нещо сносно за чукане.

Знаех как да омайвам нахаканите и зализани футболисти, а и те не бяха от трудните. След първото уиски бяха готови да вкарват голове и най-вече в моята врата. Най-напористо ме сваляше един дългокос сладур, когото наричаха Джизъса. По ръцете си имаше нарисувани повече икони, отколкото има на свода на "Александър Невски", а в интервютата си постоянно говореше за смирение и християнство. Явно искаше да му опростят натрупаните грехове. А те бяха сериозни!", разказва красавицата.

Връзката й с Джизъса е завършила безславно, след като тя се раздрънкала за нея пред приятелки:"Единственото, което ми остана от него, беше споменът за страстните нощи, бурните многократни оргазми, смачканите чаршави и скъпото му червено италианско бельо", пише още в "Дневникът на една курва".

 

В "Дневникът" Калина описва работата си като хостеса в известен чалга клуб и отношенията си с популярни родни дами


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета