Столичният КАТ глоби 150 шофьори и 80 пешеходци - sofia.utre.bg
Alternative Media Group

Столичният КАТ глоби 150 шофьори и 80 пешеходци

26 януари 2015, 17:47 | Юлия Георгиева
  • Снимка:
    Дарик

Това показва равносметката на столичните катаджии след старта на масираната акция

150 шофьори са наказани заради бясно каране само за два дни в София. Това показва равносметката на столичните катаджии след старта на масираната акция.

Пътните полицаи засилиха контрола заради нарасналия брой на тежките инциденти и жертвите от тях. Трима от санкционираните са останали без книжка, тъй като имали и стари нарушения с неплатени глоби, предаде Нова телевизия.

При акцията катаджиите са хванали и двама шофьори, които карали почти със 110 км/час при разрешени 50. Освен това униформените в София дебнат и за неправилно пресичане, за което са наказани над 80 пешеходци.

За периода на акцията леките инциденти в столицата са намалели три пъти. А на 31 януари изтича валидността на годишните винетки за 2014-а. Дотогава шофьорите, които не са закупили от новите стикери, могат да го направят в официално определените за това места. Цените остават непроменени.Коментари (1)

Потребител
mathur
А колко са глобили за неправилно паркиране по тротоарите?????? НИКОЛКО....пак ни хвърлят прах в очите с някакви лъжливи статистики....
26 януари, 20:58 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета