Днешните събития на ГЕРБ в София - sofia.utre.bg

Днешните събития на ГЕРБ в София

19 март 2017, 06:10 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    Facebook

Кандидатите от ГЕРБ-София ще вземат участие в предизборни дейности

В 23 МИР - от 11:00 часа кандидатите за народни представители Димитър Главчев, Александър Ненков и Антоний Кръстев ще присъстват на пролетен концерт в Южния парк, вход от бул. Гоце Делчев. На същото място на открита приемна за граждани от 11: 30 кандидатите за народни представители Данаил Кирилов, Емануела Спасова и Георги Георгиев ще представят пред столичани основни приоритети от програмата на ПП ГЕРБ, съобщава пресцентърът на ГЕРБ. От 16: 00 часа Валентин Николов, Мария Илиева, Зорница Русинова, Павел Савов и Димо Василев, кандидати за народни представители от ГЕРБ за 23 МИР, ще разговарят с граждани в Младост 4, пред магазин “Фантастико”.

24 МИР - От 11: 00 часа водачът на листата на ГЕРБ за 24 МИР Владислав Горанов ще присъства на празничен водосвет за здраве в жк. Дружба-1, парк “Езерото”. От 15:00 часа Горанов и кандидатите за народни представители Евгения Алексиева, Йорданка Фикирлийска, Драгомир Агайн и Цветан Тодоров ще посетят националния фермерски пазар на ул. Оборище, на който ще присъства и кметът на Столична община Йорданка Фандъкова. От 16: 15 Владислав Горанов и кандидатите за народни представители от 24 МИР Джема Грозданова, Даниел Костов и Евгения Алексиева ще разговарят с граждани на открита приемна пред Народен театър “Иван Вазов”.

25 МИР - Кандидатите за народни представители от ГЕРБ за 25 МИР ще присъстват на предизборен концерт в Северния парк в столицата. Началото на събитието е от 15:00 часа, очаква се на събитието да присъства и кметът на Столична община и зам.- председател на ПП ГЕРБ Йорданка Фандъкова.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета