Ева Майдел се включи в инициативата „Поглед към доброто“ с ученици от София - sofia.utre.bg

Ева Майдел се включи в инициативата „Поглед към доброто“ с ученици от София

19 март 2017, 14:14 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    Пресцентър ГЕРБ

Срещата е била четвърта от инициативата "Поглед към доброто"

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел се включи в инициативата „Поглед към доброто“ на 18 март 2017 г. във 2-ро СУ "Акад. Емилиян Станев", София. Ева Майдел и телевизионният водещ Део разговаряха с над 30 ученици от столични училища за участието в благотворителни каузи, необходимостта от ражданска позиция и какъв е пътят към доброто, съобщава пресцентърът на ГЕРБ.

„Силата на доброто е в неговата заразителна енергия. Помагайки на хора в неравностойно положение ние сме не само съпричастни с техните проблеми, но даваме добрият пример за поведение в обществото, пример, който да вдъхнови нашите приятели, познати, родители и деца. Вие, младите сте най-естествените и неопетнени посланици на доброто и вашата роля за социализиране на децата с увреждания и участието им в обществения живот е ключова“, заяви българският евродепутат по време на разговора с учениците.

Срещата е четвърта от инициативата "Поглед към доброто", която е организирана от сдружение "Аутизъм днес", Софийски ученически съвет и Регионално Управление Образование София и е под патронажа на кмета на София - Йорданка Фандъкова. Идеята на поредицата от събития е да се разпространи идеята за благотворителността и добротата сред младежите, както и да се премахне границата между „болни” и „здрави”, за да бъдат всички видими и приети като нормална част от обществото.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета