Звездни готвачи на гости на Tabiet-София в парк Възраждане - sofia.utre.bg

Звездни готвачи на гости на Tabiet-София в парк Възраждане

27 април 2017, 10:00 | AMG
  • Снимка:
    Event Agency Bulgaria

Иван Звездев и Жоро Матев с шоу кукинг на фестивала

Двама именити готвачи ще покажат своето майсторство пред гостите на фестивала Tabiet-София, който ще се проведе в парк Възраждане от 28 април до 1 май. Вход свободен!
В 12 часа на 28 април на сцената ще излезе Иван Звездев, който ще покаже интересни рецепти за любителите на кулинарията. На 29 април отново от 12 часа своето шоу ще представи съдията от предаването "Мама готви по-добре" Жоро Матев.
В програмата на фестивала на 28 април на сцената ще излязат Йордан Йончев – Гъмзата и неговото брас шоу. Същия ден Славеят на Родопите Николай Славеев ще подгрее любителите на добрата храна и качествената музика.
Сръбската звезда Драган Коич – Кеба ще излезе БЕЗПЛАТНО на сцената на Tabiet - Възраждане на 29 април. Преди него ще пее Душига Грабович.
Гръцкият певец Диогенис Франсанас и Люси и Андреас са акцентът в гръцката вечер на 30 април.
Нели Петкова, Валя Балканска и гайдарят Петър Янев пък ще зарадват феновете на автентичната българска музика в Българския фолклорен ден от „TABIET”- Възраждане – 1 май.
„TABIET”- Възраждане се организира под патронажа на кмета на район Възраждане Савина Савова и със съдействието на Столична община и Софийски имоти.
Целодневна програма, специална сцена за деца с професионални аниматори, множество атракциони, танцови уъркшопи, надяждания и спортни състезания с множество награди са част от кулинарно-музикален фестивал “TABIET”, който тръгва на национално турне. Следващите спирки на феста са Дупница (5-8 май), Ботевград (11-14 май), Пловдив (18-21 май) и Хасково (25-28 май).
Фестивалът е страхотна възможност за компаниите да представят своя каталог или нов продукт, особено в сферата на хранително-вкусовата промишленост.
“TABIET” е не просто фестивал! “TABIET” е пътешествие в света на кулинарните изкушения и хубавата музика.
За кулинарно участие се запишете на тел: 0888 30 40 83, 0889 76 46 06
За музикално участие се запишете на тел: 0888 30 40 83, 0889 76 46 06
Повече подробности за “TABIET” – кулинарни фестивали научете на: https://www.facebook.com/TabietFest/?fref=ts
Повече подробности за “TABIET” – София научете на: https://www.facebook.com/events/193606344488133/Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета