Засилено полицейско присъствие за 24-ти май в София - sofia.utre.bg

Засилено полицейско присъствие за 24-ти май в София

23 май 2017, 16:22 | Мила Иванова
  • Снимка:
    facebook

Йорданка Фандъкова обясни, че общината е в координация с МВР и СДВР

За спокойствието на хората полицейското присъствие на 24-ти май ще бъде засилено. Това заяви столичният кмет Йорданка Фандъкова пред журналисти.

Йорданка Фандъкова обясни, че общината е в координация с МВР и СДВР. „По традиция организацията ни е свързана със създаването на временни щабове, когато говорим за прояви като утрешните шествия и церемонии. За спокойствието на хората полицейското присъствие ще бъде засилено. Разговарях с директора на СДВР и той ме увери, че имат цялата организация да осигурят повече полиция и присъствие, без това да пречи и да създава някакво напрежение сред гражданите“, подчерта кметът на Столична община.

„Гражданите имат нужда и имат желание да виждат присъствието на полицията и аз настоявам това да се случи по време на всички събития и на всички места, където има събиране на повече хора. Общинската полиция ще продължава да изпълнява ангажиментите си по отношение на парковете и пешеходните зони. В същото време по линия на различните събития ще има повече присъствие на СДВР“, каза Фандъкова.

По случай 24 май тя пожела на всички млади хора да не губят ентусиазма, предприемчивостта си и духът, който да предават и на по-възрастните. „Сигурна съм, че във всички училища и университети в София се чувства духът на огромен потенциал. Най-голямото богатство на града ни са младите хора. Те са хората, които могат да се погрижат за града и за неговия дух“, категорична беше Йорданка Фандъкова.
 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета