Отново квартали без вода, вижте къде - sofia.utre.bg

Отново квартали без вода, вижте къде

07 юли 2017, 06:00 | Мила Иванова
  • Снимка:
    Пресцентър СО

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 7 юли 2017 г. (петък). Това съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество.
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Сливница“ №439, кв. „Република“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- м. „Толева махала“;
- кв. „Република“ 2;
- магазин „Метро“, магазин „Хиполенд“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кв. „Република“2, до хотел „Трафик“.
Във връзка с изпълнение на строително-монтажни дейности на ул. 514, кв. „Христо Ботев“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. 511, ул. „Георги Спасов“, ул. 510, ул. 519.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. 514, №1.
Във връзка с почистване на резервоар „Железница“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- с. „Железница“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.
Във връзка с изпълнение на строително-монтажни дейности на ул. „Струга“, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Струга“, бул. „Христо Ботев-изток“, бул. „Княгиня Мария Луиза-юг“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Струга“ ъгъла с ул. „Христо Ботев“.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лешникова гора“, кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- по ул. „Лешникова гора“, от ул.“Мавровец“ до ул. „Нарцис“,
- ул. „Голи връх“;
- ул. „Чемшир“ от №33 до №39.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лешникова гора“ ъгъла с ул. „Голи връх“.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Софроний Врачански“, Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Софроний Врачански“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Пиротска“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Софроний Врачански“, ъгъла с ул. „Цар Симеон“.
Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стоил Войвода“, кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Георги Обретенов“, „Зора“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Обретенов“, ъгъла с ул. „Зора“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета