СГЕРБ и ПГЕРБ с обща информационна инициатива в столицата - sofia.utre.bg

СГЕРБ и ПГЕРБ с обща информационна инициатива в столицата

26 юли 2017, 11:34 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    Пресцентър ГЕРБ

Модератор на събитието беше доц. д-р. Георги Райчевски

На информационна среща в централата на ГЕРБ в София, структурите на ПГЕРБ-София и СГЕРБ-София предоставиха възможност на заинтересовани предприемачи да получат експертни насоки за кандидатстване по ОП „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, в частност по Приоритетна ос 1 „Техническо развитие и иновации“. Срещата се осъществи с помощта на Българската мрежа в подкрепа на бизнеса, част от Enterprise Europe Network, предава пресцентърът на ГЕРБ.

„Целта на срещата, която организираме днес и която е част от поредицата обучителни и информационни събития, проведени в партньорство с организацията на старейшините на ГЕРБ, е да повиши компетентността на бизнеса в различни сфери. Акцентът днес е поставен върху дейностите в подкрепа на нарастване дела на предприятията, които разработват и разпространяват продуктови и производствени иновации, също и повишаване на иновационния капацитет на предприемачите“, заяви по време на срещата председателят на ПГЕРБ-София Иван Костов.

Модератор на събитието беше доц. д-р. Георги Райчевски, който освен член на УС на СГЕРБ-София, е и програмен директор на „ГИС-Трансферцентър“ и ръководител на експертната група по Наука, технологии и иновации на СГЕРБ. Участие в нея взеха също и УС на ПГЕРБ-София и представители на малкия и среден бизнес, членове и симпатизанти на двете структури, които получиха експертни насоки за успешно разработване и осъществяване на проекти в областта.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета