Възможни прекъсвания на тока през идната седмица - sofia.utre.bg

Възможни прекъсвания на тока през идната седмица

12 август 2017, 06:12 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    pixabay

ЧЕЗ ще извършва профилактични и ремонтни дейности

Възможни са временни прекъсвания на електрозахранването на територията на София - град в периода 14 – 18 август. Това съобщиха от пресцентъра на ЧЕЗ.

ЧЕЗ Разпределение всекидневно извършва дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла, подмяна на електромери, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и други. Успешната реализация на тези мерки налага кратковременни прекъсвания на електрозахранването.

Във връзка с осъществяване на посочените по-долу планирани прекъсвания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ, за периода 14 – 18 август 2017 г. включително, се налагат кратковременни оперативни превключвания с цел обезопасяване на съоръженията за работа, осигуряване на алтернативно захранване за част или всички засегнати клиенти и последващо включване на съоръженията, върху които са извършвани планирани дейности.

Възможни прекъсвания може да има в общините: Витоша, Възраждане, Изгрев, Илинден, Искър, Красна поляна, Красно село, Кремиковци, Лозенец, Люлин, Нови Искър, Оборище, Овча Купел, Панчарево, Подуяне, Сердика, Средец, Слатина, Студентски град и Триадица.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета