Отново спират водата в части на столицата - sofia.utre.bg

Отново спират водата в части на столицата

15 август 2017, 06:00 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    пресцентър СО

"Софийска вода" с поредните си ремонтни дейности

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Николай Павлович“ Център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Николай Павлович“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Любен Каравелов“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Софроний Врачански“ жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Софроний Врачански“ от ул. „Козлодуй“ до бул. „Сливница“; по бул. „Сливница“ от ул. „Софроний Врачански“ до ул. „Антим I“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Караджин“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Караджин“ от ул. „Заградена поляна“ до ул. „Иван Пешев“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Рилска обител“ кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Д-р Иван Селимински“.

Във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Хаджи Димитър“ кв. „Филиповци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Хаджи Димитър“, ул. „Стефан Караджа“; по ул. „Георги Стоянов“ от ул. „Люлин“ до ул. „Хаджи Димитър“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета