„Спаси София”: Ремонтът на бул. „Дондуков” е един от най-лошите в историята - sofia.utre.bg

„Спаси София”: Ремонтът на бул. „Дондуков” е един от най-лошите в историята

17 август 2017, 11:14 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    Facebook

Гражданите на столицата ще останат само с медийния шум

„По всичко личи, че ремонтът на булевард „Дондуков” ще влезе в историята като един от най-лошите ремонти, изпълнявани в София през годините”, сигнализират от неправителствената организация „Спаси София”.

Според тях паветата се поставят на вълни и бабуни с прекалено големи фуги между тях, бордюрите се изграждат некачествено, а релсовият път се изпълнява по стара и неработеща технология.

„Работниците на любимата на общината фирма „Трейс”, печелеща поръчка след поръчка, въпреки безобразната липса на качество, надминават себе си, решени да оставят двете си леви ръце”, коментират от НПО-то.

Според тях накрая гражданите на столицата ще останат само с медийния шум и „парламата за пред минувачите”.

„Бул. Дондуков” беше най-обсъжданият ремонт последните години и пак получаваме още от същото: безхаберие, некадърност и институции, ангажирани да замазват очите на хората, вместо да им защитават интереса”, категорични са от „Спаси София”.

Според тях ако институциите действаха адекватно нямаше да бъдат спестени трамвайните ограничители, спирковите и направляващите острови, тротоарните уширения.

От „Спаси София” настояват столичният кмет Йорданка Фандъкова и Евгени Крусев от „Транспорт за София” да наредят незабавно да се преправят всички дефекти по булеварда.Коментари (2)

Потребител
мартин
Спаси София = БСП
18 август, 10:16 ч.
Потребител
Курти
Клега, крадливата учителка по руски език фъндъкова, е член на БКП и е с комунистическа семка. Също както Патронът и с прякор на зеленчук и активна Мутра с руски зависимости.
23 август, 13:33 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета