Части от столицата временно без вода - sofia.utre.bg

Части от столицата временно без вода

13 септември 2017, 06:00 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    пресцентър СО

"Софийска вода" с поредните ремонтни дейности

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на. Това съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество.

Във връзка с направа на връзки на улични водопроводи на ул. „Монтевидео“, кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Монтевидео“, ул. „Букет“, ул. „Народен герой“, ул. „Арх. Франк Лойд Райд“, ул. „Маестро Кънев“.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. 756, кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. 757 от ул. „Дон“ до ул. „Гръстниче“; по ул. 756 от ул. 757 до ул. 755.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Проф. Боян Каменов", ж.к. „Студентски град“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Росарио“, ул. „Проф. Георги Брадистилов“, ул. „Проф. Боян Каменов“, ул. „Никола Габровски“, бул. „Доктор Г.М.Димитров“, бул. „Свети Климент Охридски“, ул. „8-ми декември“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета