Прекъсвания на тока през идната седмица в София - sofia.utre.bg

Прекъсвания на тока през идната седмица в София

11 ноември 2017, 06:00 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    pixabay.com

ЧЕЗ осъществява амбициозна инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти, съобщават от пресцентъра на ЧЕЗ.

Компанията всекидневно извършва дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и други. Успешната реализация на тези мерки налага кратковременни прекъсвания на електрозахранването. Във връзка с осъществяване на посочените по-долу планирани прекъсвания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ,  за периода 13 - 17 ноември 2017 г. включително, се налагат кратковременни оперативни  превключвания с цел обезопасяване на съоръженията за работа, осигуряване на алтернативно захранване за част или всички засегнати клиенти и последващо включване на съоръженията, върху които са извършвани планирани дейности.

Планираните изключвания ще бъдат осъществени в следните общини: Витоша, Изгрев, Искър, Красно село, Кремиковци, Лозенец, Люлин, Младост, Нови Искър, Оборище, Овча Купел, Панчарево, Подуяне, Сердика, Средец, Студентски град, Триадица.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета