Части на столицата остават временно без вода - sofia.utre.bg

Части на столицата остават временно без вода

14 ноември 2017, 06:17 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    пресцентър СО

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Владимир Василев“ , жк. „Яворов“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Николай Ракитин“ от ул. „Цар Иван Асен II“ до ул. „Лакатица“; ул. „Река Осъм“ от ул. „Николай Ракитин“ до ул. „Светослав Тертер“, бл. 68, бл. 77 и бл. 78.

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на ул. „Горска поляна“ , кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Горска поляна“ от ул. „Панайот Пипков“ до ул. „Момино венче“; ул. „Момино венче“ - от №21 до ул. „Горска поляна“.

Във връзка с монтаж на водомерен възел на бул. „Овча купел", кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Овча купел" от бул. „Цар Борис III“ до ул. „Войводина могила“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. 190, вилна зона „Американски колеж“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: вилна зона „Американски колеж“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стара планина“, с. Горни Богров се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Трети март“, ул. „Шабаница“, ул. „Ботунски път“, ул. „Воденицата“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Баба“, кв. „Модерно предградие“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Баба“ от бул. „Сливница“ до ул. „Връх МаКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета