Временно спират водата в някои части на столицата - sofia.utre.bg

Временно спират водата в някои части на столицата

05 декември 2017, 06:00 | Мила Иванова
  • Снимка:
    Пресцентър СО

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Св. Св. Кирил и Методий" в центъра, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на живеещите в района на ул. "Св. Св. Кирил и Методий" от бул. "Христо Ботев" до ул. "Цар Самуил".
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Димитър Горов" в център се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.30 ч. на живеещите в район на ул. "Димитър Горов" от ул. "Св .Св Кирил и Методий" до ул. "Ангиста", на ул. "Св .Св Кирил и Методий" от бул. "Васил Левски" до ул. "Чумерна".
Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Христо Белчев" в центъра е причината за спиране на водоподаването от 9.00 до 18.00 ч. на живеещите в района на ул. "Христо Белчев" от бул. "Патриарх Евтимий" до ул. "Уилям Гладстон".
Поради реконструкция на уличен водопровод на ул. 5040 в жк. "Дружба" 1 се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на живеещите в района на ул. 5039, ул. 5041, бул. "Христофор Колумб".
Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Георги Парцалев" във вилна зона "Киноцентър" се налага спиране на водоподаването от 13.00 до 17.00 ч. на живеещите в района на ул. "Георги Парцалев" от ул. "Лешникова гора" до ул. "Свети Кирил".
Заради прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Крушовски връх" в кв. "Овча купел" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на живеещите в района на ул. "Крушовски връх" от ул. "Народно хоро" до ул. "Буземска".
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Тодор Каблешков" в кв. "Сеславци" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на живеещите в района на ул. "Мургаш", ул. "Еделвайс", ул. "Св. Св. Кирил и Методий", ул. "Чавдар".
Монтаж на пожарен хидрант на ул. "Гео Милев" в вилна зона "Банкя" е причината за спиране на водоподаването от 9.30 до 16.30 ч. на живеещите в района на ул. "Тинтява" от ул. "Търнов рид" до ул. "Свобода", както и на ул. "Ерма".
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета