Къде в столицата няма да има вода - sofia.utre.bg

Къде в столицата няма да има вода

12 декември 2017, 06:34 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    пресцентър СО

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Никола Й. Вапцаров“ в кв. „Михайлово“ в Банкя се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Персенк“; ул. „Майор Коста Паница“ от ул. „Персенк“ до ул. „Люлин“; ул. „Родина“, ул. „Захари Стоянов“, ул. „Георги Бенковски“; ул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Никола Вапцаров“ до ул. „Христо Смирненски“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мими Балканска“ в кв. „Христо Ботев“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. 511, ул. „Георги Спасов“, ул. „Мими Балканска“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Димитър Кантакузин“ вилна зона „Киноцентър“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул.“ Димитър Кантакузин“, ул. „Стилян Чилингиров“ № 2 и № 4 и ул. „Гена Димитрова“ № 21 и № 23.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Елемаг“ в жк. „Изгрев“ се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Елемаг“ №6 и Частно училище „Дойче шуле“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Несебър“ в кв. „Факултета“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Несебър“ от ул. „Суходолска“ до парк „Западен парк“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Войводина могила“ в кв. „Княжево“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Люлински път“ от ул. „Войводина могила“ до ул. „Сърнела“.

Във вторник във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Бръшлян“ в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Бръшлян“ от ул. „Ридо“ до ул. „Самоковски път“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета