Части на столицата без вода днес - sofia.utre.bg

Части на столицата без вода днес

12 февруари 2018, 07:40 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    пресцентър СО

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на редуктор за налягането във водопроводната мрежа на ул. 689 ,местност „Мала кория“, кв. „Княжево“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на местност „Мала кория“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. 68 ,кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 51, ул. 55, ул. 68, ул. 8.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Търкаланов“ ,жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Димитър Търкаланов“.

Във връзка с подмяна на редуктор за налягането във водопроводната мрежа на ул. „Шишманова конница“ ,вилна зона „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Дренето“, ул. „Белия кладенец“, ул. „Боянска легнда“, ул. „Шишманова конница“, ул. „Каменарче“, ул. „Каменно здание“, ул. „Яньовица“, ул. „Матей Преображенски“, ул. „Маруша“.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Ст. Л. Костов“ ,Промишлена зона „Хладилника“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Ст. Л. Костов“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета