Части от столицата без вода - sofia.utre.bg

Части от столицата без вода

12 март 2018, 06:22 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    пресцентър СО

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Асен“, Център район Триадица се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Цар Асен“ между бул. „Ген. Скобелев“ и бул. „Патриарх Евтимий“; бул. „Ген. Скобелев“ между бул. „Витоша“ и ул. „Цар Асен“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Хаджикоцев“, кв. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Зорница“, ул. „Димитър Хаджикоцев“ №12-№14.

Във връзка с подмяна на пожарни хидранти на ул. „Чукар“ и ул. „Маломир“ , м. Гърдова глава, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Чукар“ от ул. „Карамфил“ до ул. „Маломир“ и ул. „Маломир“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Св. Климент Охридски“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на в. з. Американски колеж и бул. „Св. Климент Охридски“ от №130 до Околовръстен път.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета