Части на столицата без вода - sofia.utre.bg

Части на столицата без вода

13 март 2018, 06:02 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    Пресцентър СО

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Яна Язова“.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове и пожарни хидранти в кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Копитото“, ул. „Буките“; ул. „Поп Евстати Витошки“ от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Кумата“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пирин“, с. Мало Бучино се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. „Пирин“, ул. „Мургаш“, ул. „Родопа“ и ул. „Искър“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 2 в кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 61 от ул. 2 до ул. 3.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Иванов“, кв. „Кумарица“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. "Светлина", ул. "Дъбиците", ул. "Леярска", ул. "Стадион", ул. "Хаджи Димитър".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Стефан Стамболов“, кв. „Център“, район Възраждане, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: бул. „Стефан Стамболов“ от ул. „Пиротска“ до ул. „Чипровци“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета