Части на столицата без вода днес - sofia.utre.bg

Части на столицата без вода днес

19 април 2018, 06:09 | sofiautre
  • Снимка:
    Столична Община

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Марица“ кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Марица“ от ул. „Черковна“ до ул. „Васил Друмев“; ул. „Люле Бургас“ от ул. „Марица“ до бул. „Ген.Данаил Николаев“ ; района между ул. „Черковна“ , бул. „Мадрид“ и бул. „Ген. Данаил Николаев“ както и ЖП гара „Подуяне“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ Център се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „Оборище“ до бул. „Янко Сакъзов“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Богдановец“ кв. „Крива река“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Богдановец“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Цар Борис III“ ж. к. „Хиподрума“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Цар Борис III “ от ул. „Видлич“ до ул. „Лерин“ и ул. „Кратово“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. „Христо Ботев“ кв. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Струга“ от бул. „Княгиня Мария Луиза“ до бул. „Христо Ботев“; бул. „Христо Ботев“ от ул. „Струга“ до бул. „Княгиня Мария Луиза“.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. 15 с. Долни Богров, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 15 от ул. 20 до ул. 24.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета