Вече може да закупуваме билети онлайн през системата на НДК - sofia.utre.bg

Вече може да закупуваме билети онлайн през системата на НДК

21 април 2018, 17:02 | sofiautre
  • Снимка:
    eu2018bg

Олайн платформата е привлякла над 15 000 потребители до момента

На tickets.ndk.bg вече са се регистрирали над 15 000 потребители, следващата стъпка е въвеждане на собствена система за проверка на билетите

Приключи и вторият етап от въвеждането на онлайн системата за продажба на билети на Националния дворец на културата. Зрителите вече могат не само да запазват, но и директно да купуват билети за събитията, които желаят да посетят в НДК. От момента на въвеждането на системата до сега, когато тя функционираше само като възможност за резервиране на билети, онлайн платформата е привлякла над 15 000 потребители.

„Благодарим на всички приятели, зрители и партньори на НДК за високото доверие”, отбелязва председателят на Съвета на директорите на НДК Борислав Велков.

Въвеждането на онлайн системата за продажба на билети на НДК е в унисон с визията на ръководството на Двореца за превръщането му в модерен европейски културно-конгресен център. Платформата за покупка на билети е част от цялостен пакет за подобряване на организирането на събития в НДК, като следващата стъпка от пакета ще бъде въвеждането и на собствена система за проверка на закупените билети. Това е поредица от мерки, предприети от мениджмънта на двореца, по посока на подобряване качеството на обслужване на партньорите, клиентите и зрителите на НДК, както и на засилване нивото на сигурност в сградата. Не на последно място, по този начин се надяваме, да увеличим и приходите за търговското дружество, отбелязват от Съвета на директорите на НДК.

Билети за събитията на всички културни пространства на НДК – зала 1, Театър Азарян, ДНК-пространство за съвременен танц и пърформанс, кино „Люмиер Лидл”, Литературен клуб „Перото”, зала 42 могат да се купят тук: tickets.ndk.bg.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета