Къде няма да има вода в столицата днес - sofia.utre.bg

Къде няма да има вода в столицата днес

23 април 2018, 07:10 | sofiautre
  • Снимка:
    Столична Община

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Партений Нишавски“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Партений Нишавски“ от ул. „Одрин“ до бул. „Ген.Михаил Д.Скобелев“, по ул. „Осогово“ от ул. „Партений Нишавски“ до ул. „Позитано“, по ул. „Българска морава“ от ул. „Партений Нишавски“ до ул. „Камен Андреев“, бл.15, 18 и бл.2 на бул. „Ген.Михаил Д.Скобелев“.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Борис Арсов“ в кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Борис Арсов“, ул. „Нилс Бор“, ул. „Проф. Станчо Ваклинов“, ул. „Петър Карапетров“, ул. „Йордан Радичков“, ул. „Проф. Милко Борисов“ и ж.к. Градините.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Крушева градина“ в кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Крушева градина“, ул. „Ненко Балкански“, ул. „Гергьовче“, ул. „Кимчовец“, ул. „Еловица“, ул. „Захари Зограф“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета