Стамен Белчев: Не трябва да се водим от резултата с Левски - sofia.utre.bg

Стамен Белчев: Не трябва да се водим от резултата с Левски

24 април 2018, 18:00 | sofiautre.bg
  • Снимка:
    btv

    Стамен Белчев: Не трябва да се водим от резултата с Левски

Да си играем нашата игра

Треньорът на ЦСКА  Стамен Белчев, направи ударно изказване преди реванша за Купата на България с Левски. Макар че отборът му е с пасив от два гола след първия мач, старшията на "червените" е доста оптимистично настроен за крайния изход от двубоя.

"Този мач е много важен, тъй като се решава дали ще играем на финал. Трябва да бъдем малко по-уверени и да намерим точния баланс между желание и емоции. Два или три гола пасив се наваксват, но отборът трябва да бъде компактен, да мислим два хода напред, за да нямаме проблеми в защита. Отпред съм сигурен, че ще вкараме толкова голове, колкото ни трябват", заяви Белчев пред клубната телевизия.

"Не трябва да се водим от резултата, а от нашия начин на игра. Трябва да владеем трайно топката и бъдете сигурни, че тогава ще бъдем много по-добри физически и психически. Дербитата с Левски са не само да останат в статистиката. Това са мачове за честта, за феновете, за клуба, за нашите семейства. Ако нямаш мотивация да играеш срещу Левски, значи нямаш място в ЦСКА, това е истината. За каква мотивация става въпрос?! Играем срещу Левски, от това по-хубаво няма", добави треньорът.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета