Центърът блокиран за футболен мач - sofia.utre.bg

Центърът блокиран за футболен мач

05 май 2018, 16:19 | sofiautre
  • Снимка:
    wikimedia

ЦСКА отбелязва 70-годишнина

На Национален стадион „Васил Левски” с начален час 20.00ч. ще се проведе футболната среща от Първа професионална лига между отборите на ПФК „ЦСКА” – София и ПФК „Лудогорец” - Разград.

За привържениците на „ЦСКА”, пътуващи от страната организирано с автобуси и бусове е създадена организация да използват паркинга на стадион „Българска армия”. За организирано пътуващите с бусове и автобуси привърженици на ПФК „Лудогорец” е предвидено да паркират пред 3 и 4 вход на сектор „Б” на Национален стадион „Васил Левски”.

Полицейски служители ще следят преди, по време и след провеждане на футболната среща за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града!

За да изживеете пълноценно емоцията на стадиона е необходимо да знаете:
- За Ваше удобство входовете на стадиона ще бъдат отворени за посетители от 16.30ч;
- Привържениците на ПФК „ЦСКА” - София ще бъдат настанявани в секторите „А”, „В” и „Г”, а привържениците на ПФК „Лудогорец” – Разград ще бъдат настанявани в сектор „Б”;
- На стадиона няма да се допускат лица, видимо употребили алкохол или наркотични упойващи вещества и такива, носещи забранени предмети, описано в закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия (ЗООРПСМ) - огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, маски, в това число парфюми и чадъри;
- В зависимост от резултата ще се прецени коя агитка ще изчака на стадиона, с цел безопасността на всички;
- В подкрепа на любимите отбори ще има динамично движение на големи групи фенове и в тази връзка движението ще бъде организирано, като е възможно да има затруднения.

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства на алеите при сектор „Б”, „В” и „Г” на Национален стадион „Васил Левски”.

До 22:00 часа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, както следва:
- на моста пред Национален стадион „Васил Левски“;
- на ул. "Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви";

От 18:30 часа на 05.05.2018 г. до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по:
Прочети повече - ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“;
- бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между пл. „Орлов мост“ и бул. „Черни връх“;
- бул. „Драган Цанков“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „Пейо К. Яворов“;

"Център за градска мобилност" ЕАД ще осигури специализиран автомобил за принудително преместване на паркирани в нарушение автомобили, само по нареждане на отдел „Пътна полиция” при СДВР, за времето и мястото посочени по-горе, съгласно чл.171, т.5 от Закона за движението по пътищата.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета