Акредитации за домакинските мачове на България във Волейболната лига на нациите - sofia.utre.bg

Акредитации за домакинските мачове на България във Волейболната лига на нациите

16 май 2018, 16:00 | sofiautre.bg
  • Снимка:
    bfv

    Акредитации за домакинските мачове на България във Волейболната лига на нациите

Във втората седмица от надпреварата, между 1-и и 3-и юни, сблъсъците ще се пренесат в столичната „Арена Армеец“. Там националите ще срещнат Сърбия, Русия и Австралия

Колеги, през този сезон журналистическите акредитации за домакинските мачове на България от Волейболната лига на нациите, ще се извършват през системата на интернет портала на Международната волейболна федерация - FIVB,съобщи БФ Волейбол.

В първия състезателен уикенд при мъжете съставът воден от селекционера Пламен Константинов гостува в китайския град Нинбо, където от 25-и до 27-и май ще се изправи срещу домакина Китай, Аржентина и САЩ.

Във втората седмица от надпреварата, между 1-и и 3-и юни, сблъсъците ще се пренесат в столичната „Арена Армеец“. Там националите ще срещнат Сърбия, Русия и Австралия.

От 15-и до 17-и юни най-горещо ще бъде във Варна. В зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта емблематичните фенове в морската ни столица ще могат отново да докажат безрезервната си подкрепа към волейболистите ни в двубоите с олимпийския шампион Бразилия, Франция и Канада. За въпроси около акредитирането може да ни пишете на e-mail –   press@volleyball.bg. Срокът за подаване на заявки е до 30-и май.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета