Контузеният Цецо Соколов подкрепи съотборниците си - sofia.utre.bg

Контузеният Цецо Соколов подкрепи съотборниците си

17 май 2018, 14:22 | sofiautre.bg
  • Снимка:
    bfv

    Контузеният Цецо Соколов подкрепи съотборниците си

Отборът му пожела бързо възстановяване и обяви, че ще играе и за него

Диагоналът на мъжкия национален отбор по волейбол на България Цветан Соколов се завърна в България, като веднага дойде в зала "Арена Армеец", за да поздрави своите съотборници. Той изрази пълната си подкрепа към отбора за предстоящите отговорни състезания - Волейболна лига на нациите и Световното първенство, на което домакини са България и Италия,съобщи БФ Волейбол.
 
Останалите играчи от националния отбор и селекционерът Пламен Константинов приеха много радушно присъствието на Соколов на вчерашната тренировка и му пожелаха бързо възстановяване. Момчетата обещаха, че ще играят и за него в очакваните с огромен интерес от българските фенове на волейбола мачове.
 
 
"Съжалявам, че поради обстоятелствата няма да мога да взема участие във Волейболната лига на нациите и Световното първенство. Оставам твърдо до отбора и ще го подкрепям във всеки един момент от предстоящите изпитания. Вярвам, че момчетата имат огромна мотивация и силен отборен дух. Сигурен съм, че ще покажат най-доброто от себе си, особено пред великолепната родна публика. Пожелавам успех на отбора и вярвам, че "лъвовете" отново ще станат повод за българска национална гордост", зяяви за официалният сайт на БФВолейбол Цветан Соколов.
 

 
Състезателят на италианския Лубе, който страда от травма в коляното, ще претърпи операция на  4 юни.
 
Според лекарите проблемът е сериозен и елитният ни волейболист ще отсъства повече от очакваното. Прогнозите за завръщането на Цецо Соколов на терена са за началото на 2019 година.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета