Аутори: Световното първенство започна с изненади - sofia.utre.bg

Аутори: Световното първенство започна с изненади

18 юни 2018, 22:00 | sofiautre.bg
  • Снимка:
    btv

    Аутори: Световното първенство започна с изненади

Това, което искам да приложа в Лудогорец, ще изисква повече време

Новият главен мениджър на Лудогорец Пауло Аутори говори пред медиите преди заминаването на отбора за подготвителен лагер в Австрия. 61-годишният бразилец взе отношение по целите, които ще бъдат преследвани на австрийска земя. Той коментира и началото на световното първенство в Русия.

„Винаги има върху какво да се работи работа. Никога не трябва да сме доволни с постигнатото, трябва винаги да се стараем да дадем повече. Ще се опитам да се възползваме максимално от лагера в Австрия. Нямахме достатъчно време за тренировки, но имаме приятелски мачове пред себе си. Това, което искам да приложа в Лудогорец, ще изисква повече време“, обяви бразилецът.

„В момента не търсим спешно играч за нито един пост. Ще се опозная още по-добре с качествата на играчите и как мога да ги използвам. Всички обичат отборите, които играят дълго време заедно и са изградили една рутина. Трябва да се възползваме от добрите качества на отбора, който е постигнал много, но има и какво да подобри. Трябва да се подготвим добре, за да се изправим срещу всеки съперник“, добави новият силен човек в Лудогорец.

„Световното първенство започна с изненади, но това е много добре за футбола. Бразилия, Испания, Аржентина, Германия винаги са фаворити. Франция също имаше трудности, докато спечели мача си. Това показва, че отбори, които не са смятани за фаворити могат да се справят с по-силни опоненти. Точно това е хубавото във футбола – случват се и малко вероятни неща“, анализира Аутори.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета