Части на столицата без вода - sofia.utre.bg

Части на столицата без вода

12 юли 2018, 08:11 | sofiautre
  • Снимка:
    Столична Община

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Добруджански край“ в кв. „Красно село“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Йоаким Кърчовски“, ул. „Дамян Груев“, ул. „Йорданка Филаретова“, ул. „Добруджански край“.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Гълъбец“ в кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Кутловица“ от ул. „Гълъбец“ до ул. „Юндола“;
- ул. „Гълъбец“ от бул. „Ситняково“ до ул. „Георги Пеячевич“;
- ул. „Добромирка“, бул. „Ситняково“ №19 и №21.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лашова“ в с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Сух Искър“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Доло“ в кв.„Требич“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Доло“, бивш стопански двор.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета