Части на столицата без вода днес - sofia.utre.bg

Части на столицата без вода днес

13 юли 2018, 08:09 | sofiautre
  • Снимка:
    Столична Община

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Житница“ кв. „Лагера“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Житница“ от ул. „Костенец“ до ул. „Владайска река“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Родината“ с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Родината“ от ул. „Татарски път“ до края в посока Запад, ул. „Ген. Гурко“ №1, №3.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Петуния“ кв. „Илиянци“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Петуния“ от ул. „Жасмин“ до ул. „Балчо Нейков“ и ул. „Балчо Нейков“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Синьо лято“ кв. „Симеоново“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Синьо лято“, ул. „Йоасаф Бдински“.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Боянска“ местност „Парк Ботаническа градина“ община „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Боянска“ от ул. „Невена Коканова“ до края на улицата; на ул. 201; на ул. „Проф. Любомир Андрейчин“ от №34 до ул. „Боянска“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета