Концерт на група D.VINE на лятната естрада в Борисовата градина - sofia.utre.bg

Концерт на група D.VINE на лятната естрада в Борисовата градина

22 юли 2018, 10:31 | sofiautre
  • Снимка:
    Столична Община

Вход свободен!

Концертите на D.VINE носят имената на две велики песни - Lady in Red на Chris DeBurgh и Ladies night на Kool and the Gang, и ще са акцент в концепцията на двете музикални вечери. Програмата ще включва поп музика, модерни денс хитове, златни ретро парчета и рок песни за финал.

Концертът днес ще открие DJ VaGro - Васко Громков от 19:00 ч. в Борисовата градина, а Краси Москов ще партнира на групата на концерта през август.

D.VINE за първи път ще представи авторската си песен „Време за Теб”, по музика на Ирина Русимова, текст: Тина Коилова, аранжимент: група D.VINE.

D.VINE приканват почитателите си и най-вече дамската аудитория да „прегърне” идеята на концерта за преобладаващо огнено червено облекло.

Те ще подарят една китара "Китарата на D.VINE" на дете от публиката. Чрез този жест музикантите се надяват музиката да влезе в повече домове и сърца, за да има още концерти през годините от новосъздадени групи. За "надпреварата" за китарата ще могат да участват всички деца на възраст до 18 години.

На втория концерт на 24 август също ще има подарък втора китара, но тя ще е "Китарата на публиката".

На концертите D.VINE ще представи на почитателите си за първи път своите материали и всеки техен фен ще може да си вземе нещо любимо от тях и да поиска автограф. Непосредствено до сцената ще бъде поставена и голяма фото рамка за снимки след концерта.

Концертите са част от Лятната културна програма на Столична община и са със свободен достъп.

Вход свободен!Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета