Има ли начин да избегнем кошмарните задръствания? - sofia.utre.bg

Има ли начин да избегнем кошмарните задръствания?

23 юли 2018, 11:44 | sofiautre
  • Снимка:
    АПИ

Девет са локациите на магистрала "Тракия", на които в момента се извършва ремонт

Сериозни ремонти предприе "Агенция пътна инфраструктура" в разгара на лятото. Една от най-популярните дестинации за пътуване - морето, се оказва и едно от трасетата, по които придвижването трябва да се извършва с наистина повишено внимание, предава БНТ.

Девет са локациите на магистрала "Тракия", на които в момента се извършва реконструкция на пътното платно. Заради ремонтните дейности, при всяка една от тези точки, движението се извършва само в едната лента, така че да работата по реконструкция да се извърши в кратки срокове.

Другата магистрала - "Хемус", която е основният път, който свързва столицата със северното ни Черноморие, също през следващите седмици ще прилича повече на строителна площадка, отколкото на скоростен път. Там в момента се извършват ремонти на няколко места.

Затворена за движение заради ремонт е тръбата на Тунел "Витиня" в посока София. Движението се извършва двупосочна в другата, което налага и ограничения в скоростта. Около 36-тия километър на магистралата при виадукт "Коренишки дол", се извършва ремонт на носещите колони. Ремонт е започнал също така и в участъка между Врачеш и Бебреш.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета