Части на столицата без вода днес - sofia.utre.bg

Части на столицата без вода днес

24 юли 2018, 08:09 | sofiautre
  • Снимка:
    Столична Община

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество.

Във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. 185 вилна зона „Американски колеж“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на вилна зона „Американски колеж“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ген. Иван Колев“ кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Ген. Иван Колев“ от ул. „Проф. Марин Големинов“ до ул. „Околовръстен път“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Левски“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Минзухар“, ул. „Пролетна“ от ул. „ Заградена поляна“ до ул. „Борова гора“, ул . „Заградена поляна“ от ул. „ Пролетна“ до ул. „ Васил Левски“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета