Стрелецът от столичния подлез: Раненият беше като от семейство Адамс - sofia.utre.bg

Стрелецът от столичния подлез: Раненият беше като от семейство Адамс

02 август 2018, 15:23 | sofiautre
  • Снимка:
    nova.bg/ кадър

Нападателят Иван Тонев остава за постоянно в ареста

Мъжът, прострелял опонент след скандал в софийски подлез, остава за постоянно в ареста. Това реши в четвъртък Апелативният съд, предава Нова Телевизия.

Нападателят Иван Тонев каза пред журналисти в съда, че стрелял при самозащита, след като бил удрян и обиждан. Раненият от него дори го заплашил с убийство и заявил, че няма да отнеме живота му, само защото в района имало камери.

Тонев призна, че съжалява за случилото се. „Няма нормален човек, който да не съжалява за подобно нещо. Просто не трябваше да попадам на пътя на това семейство. Те бяха семейство Адамс”, заяви подсъдимият.

Стрелбата стана преди седмица в подлеза на булевардите „България” и „Гоце Делчев” след скандал между двама мъже. Той възникнал, защото кучето на единия се изпикало пред магазина на другия. Свадата се разраснала дотолкова, че собственикът на търговския обект - Иван Тонев, извадил законно притежавания си пистолет и прострелял опонента си в корема.

Пострадалият вече е в стабилно състояние, но заради огнестрелната рана се наложи лекарите да отстранят бъбрека му.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета