Части на София без вода днес - sofia.utre.bg

Части на София без вода днес

07 август 2018, 08:11 | sofiautre
  • Снимка:
    Столична Община

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Могила“, с. Лозен , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Могила“, ул. „Васил Левски“, ул. „Св. Спас“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Летоструй“, жк. „Левски“ В , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Летоструй“ от ул. „Рилска обител“ до ул. „Поп Грую“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тинтява“, жк. „Дианабад“ , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Тинтява“ от ул. „Трепетлика“ до ул. „Жетварка“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Илия Йосифов“, вилна зона „Бояна“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Подграмада“ от ул.732-ра до ул. „Радецки"; ул. „Радецки" от ул. „Кумата" до ул. „Радецки" №13, ул. „Проф.Илия Йосифов", ул. „Пролет"; по ул. „732-ра" от ул. „Подграмада" до Боянските гробища.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета