Части на столицата без вода днес - sofia.utre.bg

Части на столицата без вода днес

09 август 2018, 08:10 | sofiautre
  • Снимка:
    Столична Община

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Цариградско шосе“, кв. „Полигона“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. Полигона - бул. "Цариградско шосе" от ул. "Акад. Петър Мутафчиев", ул." Петър Протич", ул." Михаил Тенев", ул."Боян Дамянов", зала Арена Армеец, плувен басейн ЦСКА, хотел на ЦСКА, зеленчукова борса "Къро", "Тех Парк", бензиностанция "Газпром" и "Ромпетрол" на бул. „Проф. Цветан Лазаров“ до борса "Къро".

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Качаник“, жк. „Света троица“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Качаник“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Цар Иван Александър“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Народно хоро“, кв. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Народно хоро“ от ул. „Рождество“ до ул. „Буземска“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Антон Митов“, кв. „Васил Левски“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Проф. Антон Митов“ от ул. „Григорий Цамблак“ до ул. „Д-р Иван Селимински“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иван Гарванов“, кв. „Факултета“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Иван Гарванов“ от ул. „Ришки проход“ до ул. „Дръстър“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „5-ти ноември“, кв. „Горубляне“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „5-ти ноември“, ул. „Пионерска“, ул. „Царичина поляна“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета