Румен Русев проверява обекти в кв. Младост - sofia.utre.bg

Румен Русев проверява обекти в кв. Младост

21 август 2018, 15:47 | sofiautre
  • Снимка:
    facebook/ Rumen Rusev

Той планира да направи проверка на още обекти през следващата седмица

Днес бях на проверка и оглед на различни обекти в „Младост“. Заедно с колеги от администрацията, отговарящи за строителството, направихме оглед на 131 СОУ „К. А. Тимирязев“, което е в лошо състояние. Възложил съм на експертите да изготвят доклад за укрепване на училището. Водил съм преговори със Столична община специално за това училище, за спешно отпускане на средства, за да бъде укрепено. Имам уверение, че след изготвяне на доклад и проект, това ще се случи. Следващите ми стъпки са свързани с преговори за отпускане на средства за неговото саниране и цялостен ремонт. Това написа във фейсбук кметът на район Младост инж. Румен Русев.

"Плановете ми са през следващите седмица да продължа огледите и в другите училища в „Младост“, заедно с експерти от районната администрация, за да видя от какви спешни ремонти се нуждаят и какви належащи проблеми имат. Първо ще се планира обезопасяването им и след това ремонтни дейности и освежаване. Бях на проверка и на строителни обекти в началото на Бизнес парка. Не констатирах сериозни нередности, но аз и колегите имахме някой забележки във връзка с безопасните условия на труд на работниците", написа още той.

"Извърших проверка в 502 блок по сигнал на граждани, които ни уведомиха за премахване на стена в апартамент на техни съседи, която е част от носещата конструкция на сградата. Хората бяха изключително коректни и ме увериха, че стената ще бъде възстановена", заключи Русев.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета