Аутори: Искам да виждам един конкурентен Лудогорец - sofia.utre.bg

Аутори: Искам да виждам един конкурентен Лудогорец

22 август 2018, 22:00 | sofiautre.bg
  • Снимка:
    topsport.bg

    Аутори: Искам да виждам един конкурентен Лудогорец

Не ни интересува как се готви Торпедо Кутаиси

Главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутуори коментира предстоящия утре мач от плейофите на Лига Европа срещу Торпедо (Кутаиси). Българският шампион гостува на грузинците на стадион „Михаил Месхи“ в Тбилиси утре вечер от 19:00 часа.

„Не ни интересува как се готви Торпедо и дали отлага своите мачове. Трябва да гледаме нашия отбор. Опонентът за нас няма значение. Важно е как ще свършим нашата работа. Имаме цел и трябва да я постигнем – да преодолеем този кръг и да продължим напред“, заяви Аутуори.

„Най-лошото е да мислим за нивото на противника. Понякога си мислим, че съперникът е твърде ниско и не очакваме трудности, друг път се оказва много по-трудно и ставаме по-притеснени. Трябва да знаем, че ни чакат доста препятствия и трудности, готови сме да ги посрещнем”, допълни треньорът на Лудогорец.

„Искам да виждаме един конкурентен Лудогорец. Това е един процес. Нашият отбор се подобри доста от гледна точка на конкурентността. С всеки изминал ден, с всеки изминал мач прилагаме нашите стратегии по-добре. Може да се види това на терена. Независимо кой от футболистите играе, трябва винаги да го прави с нашите идеи. Ренан се възстановява, все още не е готов напълно. Нашата цел е цялата група да бъде заедно”, призна 61-годишният бразилец.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета