Вижте къде в София няма да има вода днес - sofia.utre.bg

Вижте къде в София няма да има вода днес

27 август 2018, 08:09 | sofiautre
  • Снимка:
    Столична Община

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „514“ в кв. „Христо Ботев“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на улиците „510“, „519“, „511“ и „Георги Спасов“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Паричка“, местност „Толева махала“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Восъче“, ул. „Звезден“, ул. „Жасмин“, ул. „Майски ден“, ул. „Паричка“ и бул. „Сливница“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Копринарска“ в кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Копринарска“, в участъка от ул. „Гено Киров“ до ул. „Нешо Бончев“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Братя Пешеви“, кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Братя Пешеви“, в района от ул. „Иван Миланов“ до ул. „Детелин войвода“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета