Райони на София ще изпитат прекъсвания на тока през идната седмица - sofia.utre.bg

Райони на София ще изпитат прекъсвания на тока през идната седмица

02 септември 2018, 10:31 | sofiautre
  • Снимка:
    pixabay

Възможни са временни прекъсвания на електрозахранването на територията на област София-град в периода 3 – 7 септември. ЧЕЗ осъществява амбициозна инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти, съобщиха от пресцентъра на ЧЕЗ.

Компанията всекидневно извършва дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и други. Успешната реализация на тези мерки налага кратковременни прекъсвания на електрозахранването. Във връзка с осъществяване на посочените по-долу планирани прекъсвания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ, за периода 27 - 31 август 2018 г. включително, се налагат кратковременни оперативни превключвания с цел обезопасяване на съоръженията за работа, осигуряване на алтернативно захранване за част или всички засегнати клиенти и последващо включване на съоръженията, върxу които са извършвани планирани дейности.

Планираните изключвания може да бъдат изпитани в следните общини: Банкя; Витоша; Връбница; Изгрев; Искър; Кремиковци; Лозенец; Люлин; Младост; Нови Искър; Оборище; Овча Купел; Панчарево; Подуяне; Средец; Студентски град.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета