Стивън Перейра: В ЦСКА ми харесва много - sofia.utre.bg

Стивън Перейра: В ЦСКА ми харесва много

03 септември 2018, 08:00 | sofiautre.bg
  • Снимка:
    topsport.bg

    Стивън Перейра: В ЦСКА ми харесва много

От този клуб имаше много сериозен интерес към мен

Зашитникът на ЦСКА Стивън Перейра даде интервю за холандското издание "Fox Sport". В него бранителят сподели, че очаква с нетърпение дербито с Левски и се чувства много добре в България и е щастлив при "червените".

"В ЦСКА ми харесва много. Това е най-големият български клуб, всичко е на топ ниво, има доста добри условия. Избрах ЦСКА, защото имаше много сериозен интерес към мен от дълго време насам. Предложиха ми конкретни условия и в крайна сметка не мислих много, а приех да отида в България. Този клуб беше най-настоятелен да ме привлече и се радвам, че направих тази стъпка.


Запознах се с феновете и обстановката около ЦСКА още преди да дойда в България. Очаквам с нетърпение голямото дерби с Левски, което е най-важният мач в първенството. Играхме и в Лига Европа, елиминирахме два съперника, но за жалост Копенхаген ни спря. Смятам, че се представихме силно срещу датчаните, дори може би не заслужавахме да загубим и двете срещи. Имаше обаче моменти, в които съдиите ни ощетиха и това натежа.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета