Кешеру: Олекна ми като вкарах два гола - sofia.utre.bg

Кешеру: Олекна ми като вкарах два гола

04 септември 2018, 20:00 | sofiautre.bg
  • Снимка:
    topsport.bg

    Кешеру: Олекна ми като вкарах два гола

Завърнахме се към добрите резултати

Румънският нападател на Лудогорец Клаудиу Кешеру заяви след победата над Дунав с 3:1 от седмия кръг в Първа лига, че  му е олекнало след двата гола във вратата на гостите.

„Ние започнахме мача много силно. Осигурихме си перфектен старт. Всички знаехме, че ще бъде трудно и трябва да се вложим максимално. В началото започнахме на висока скорост, след това намалихме оборотите и това ни затрудни в известна смисъл. Най-важното е, че се завърнахме към добрите резултати и контролирахме ситуацията в средата на терена“, коментира Кешеру след срещата.

„За да бъда откровен, първият гол, който вкарах сме го тренирали много още от миналата година. Видях разположението на футболистите пред мен и това ми помогна много. На тренировка тези неща ми се получават. Щастлив съм, че и днес това се получи. Олекна ми, че вкарах два гола. Ние искаме да бъдем максимално прецизни. Подобряваме се, както физически, така и тактически. Всичко отнема време и много работа“, продължи румънецът.

„Новият футболист, който пристигна в отбора не променя моя начин на работа. Моята мотивация винаги е на топ ниво и винаги се стремя да се подобрявам. Това, че има повече конкуренция е добре за отбора“, каза още нападателят.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета