Теодор Тодоров: Не остана! Пожелавам си да сме здрави и да отидем в Италия! - sofia.utre.bg

Теодор Тодоров: Не остана! Пожелавам си да сме здрави и да отидем в Италия!

05 септември 2018, 11:33 | sofiautre.bg
  • Снимка:
    bfv

    Теодор Тодоров: Не остана! Пожелавам си да сме здрави и да отидем в Италия!

Има броени дни до световното първенство и всички очакваме с нетърпение първия ни мач срещу Финландия

В мача на откриването в Двореца на културата и спорта във Варна Теодор Тодоров и неговите съотборници се изправят срещу Финландия,съобщи БФ Волейбол. Срещата е в неделя, 9 септември, от 20:30 часа.
В мача на откриването в Двореца на културата и спорта във Варна Теодор Тодоров и неговите съотборници се изправят срещу Финландия. Срещата е в неделя, 9 септември, от 20:30 часа.

"Не остана! Има броени дни до световното първенство и всички очакваме с нетърпение първия ни мач срещу Финландия. Готови сме за началото, а вече какво ще стане… дай Боже най-хубавото!"

Това заяви центърът на националния отбор по волейбол Теодор Тодоров по-малко от седмица преди началото на световното първенство, на което сме домакини заедно с Италия. В мача на откриването в Двореца на културата и спорта във Варна тимът ни се изправя срещу Финландия. Срещата е в неделя, 9 септември, от 20:30 часа.

„И тук и в София винаги сме играли пред пълни трибуни и очакваме феновете отново да ни помогнат. Пожелавам си да сме живи и здрави и да отидем в Италия“, добави Еър Теди.

В останалите си мачове от първата фаза „лъвовете“ излизат срещу Иран (13 септември), Пуерто Рико (14 септември), Куба (16 септември) и Полша (18 септември). Положителни резултати пращат България във втората фаза в „Арена Армеец“ в София между 21 и 23 септември. По същото време във Варна ще се водят други звездни волейболни сблъсъци, водещи към финалите в Торино и най-желаната волейболна купа.

Битки към трофея ще се водят от 12 до 18 септември и в русенската „Арена Монбат“. В Русе ще пристигнат някои от най-силните волейболисти в света, като по време на първата фаза край Дунав ще показват умения звездите на Бразилия, Франция, Канада, Холандия, Китай и Египет.

Билети за Световното първенство по волейбол могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim, на www.eventim.bg, както и от официалната страница на първенството: italy-bulgaria2018.fivb.com.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета