Промени в движението днес - sofia.utre.bg

Промени в движението днес

16 септември 2018, 08:10 | sofiautre
  • Снимка:
    Столична Община

На множество места в столицата ще важат ограничения

Забранява се престоят и паркирането, с изключение на автомобилите обслужващи мероприятието от 08:00 до 22:00 часа на ул. "Ген. Гурко" срещу Столичен куклен театър - 2 /две/ паркоместа.

От 08:00 до 18:00 часа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на локалното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" пред входа на интер Експо Център - 10 /десет/ паркоместа.

До 20:00 часа се забранява влизането на пътни превозни средства по локалното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" от страната на Интер Експо Център, само при необходимост и по преценка на отдел "Пътна полиция" при СДВР, с изключение на колите на масов градски транспорт.

До 22:00 часа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите участващи в мероприятието на ул. "Узунджовска" между ул. "Цар Асен" и бул. "Витоша" - 3 /три/ паркоместа.

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, както следва:
От 08:00 до 21:00 часа при сектор "Г" на Националния стадион "Васил Левски" от вход 20 до вход 26.
От 13:00 до 20:00 часа на моста пред Национален стадион "Васил Левски" - 20 /двадесет/ паркоместа.

От 17:00 часа до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР, се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по:
ул. "Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви";
бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни Връх";
бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "Пейо К. Яворов".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета