"Червените" фенове ще правят шествие в Монтана - sofia.utre.bg

"Червените" фенове ще правят шествие в Монтана

18 септември 2018, 19:00 | sofiautre.bg
  • Снимка:
    btv

    "Червените" фенове ще правят шествие в Монтана

Създават организация за гостуването на ЦСКА на Ботев Враца

Феновете на ЦСКА ще организират шествие по улиците на Монтана преди гостуването си на Ботев (Враца) в събота от 20:00 часа. Два часа преди началото на срещата привържениците на „червените“ ще се съберат на площад „Жеравица“ в центъра на Монтана и оттам ще се оправят към сектора за гостуващи агитки на стадион „Огоста“.

"призоваваме всички наши фенове от традиционно червения Северозапад и всички пътуващи да дойдат и да направим поредното шоу по трибуните и поредния футболен празник за града, в който гостуваме. Дербито наближава и е време за мобилизация и затягане на редиците, особено сега, когато със зъби и нокти ще браним лидерската си позиция. Бъди един от нас!", призовават феновете.

Фен клуб "Сектор Г" организира екскурзия до Монтана. Цената на пътуването е 12 лева, а записвания може да бъдат направени на страницата на „Сектор Г“ във „Фейсбук“. Феновете се събират на "Армията" в 15:30 часа и малко след това ще отпътуват за Монтана.

Ботев (Враца) обяви високи цените на билетите за мача в събота. Пропуските са по 15 лева. От днес във Враца се продават билети за местните фенове на цена от 5 лева. Промоцията важи до петък. По същия начин врачани процедираха за домакинския си мач с Левски.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета