Селекционерите преди турнира в София: Предстои волейбол на високо ниво - sofia.utre.bg

Селекционерите преди турнира в София: Предстои волейбол на високо ниво

20 септември 2018, 17:51 | sofiautre.bg
  • Снимка:
    bfv

    Селекционерите преди турнира в София: Предстои волейбол на високо ниво

Джон Спероу, Пламен Константинов и Игор Колакович очакват оспорвани волейболни мачове

Селекционерите на САЩ, Иран и България, съответно Джон Спероу, Игор Колакович и Пламен Константинов заявиха, че очакват волейбол на много високо ниво в предстоящите срещи в турнира в София, от втората фаза на световното първенство по волейбол в България и Италия,съобщи БФВолейбол. Ето ккаво казаха още тримата треньори:

Джон Спероу, САЩ: "Много се радвам, че сме тук. Миналата седмица имахме някои изтощаващи мачове и такива, които не бяха толкова трудни. Всички отбори в тази група са много добри и играят качествен волейбол. Тази седмица ще бъде фантастична за феновете на волейбола навсякъде по света. Радваме се, че мачовете започват.

Игор Колакович, Иран: "Много се радваме, че сме във втория кръг. Ще се опитаме да дадем най-доброто от себе си в предстоящите срещи. Имаме добри спомени от Варна и се надяваме да имаме такива и от София."

Пламен Константинов, България: "Първо искам да се обърна към колегите и да им пожелая успех, както и да ги поздравя за доброто представяне в първата фаза. Сматам, че във втората фаза останаха само топ отборите на това първенство. И затова мисля, че качеството на мачовете ще бъде още по-високо. Естествено, това означава, че ще трябва да вложим още повече усилия. Нама да бъде лесно срещу такива съперници, но аз се надявам, че домакинството и нашата публика ще ни помогнат да се представим по-най-добрия начин."

 

Програма на мачовете на "лъвовете" в "Арена Армеец":

 

21 септември, 20,40 часа България - Иран

 

22 септември, 20,40 часа България - САЩ

 

23 септември, 20,40 часа България - Канада

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета