Кметът на Окаяма награди волейболистките ни - sofia.utre.bg

Кметът на Окаяма награди волейболистките ни

21 септември 2018, 12:55 | sofiautre.bg
  • Снимка:
    bfv

    Кметът на Окаяма награди волейболистките ни

Капитанът на нашия тим Христина Русева подари на кмета Масао Омори топка с подписите на всички волейболистки.

Необичаен подарък получиха националките ни по волейбол от кмета на града – Масао Омори, който засвидетелства уважение към отборите на България и Доминиканска република, които са на подготовка в Окаяма. Градоначалникът дари състезателките на двата тима с... грозде и сладкиши. Церемонията бе в една от волейболните зали на града, като домакините се бяха постарали с огромна любезност за всичко.,съобщи БФ Волейбол.


Мениджърът на нашия тим Любомир Герасимов благодари от името на отбора и Българската федерация по волейбол за изключителното гостоприемство на кмета на града и цялата организация около лагера на националките. Сред официалните лица на домакините бяха още Сатоми Миура от префектурата на Окаяма, отговарящ за културата и спорта, Торъ Макимото от ръководството на местния волейбол, Ацши Такаока от Асоциацията по спорт, директорът на местното управление на водата Нобуо Мунетомо и шефът на волейболния клуб Акиюши Кавамото.Капитанът на нашия тим Христина Русева подари на кмета Масао Омори топка с подписите на всички волейболистки. А малко преди преди тържеството Русева предаде на отбора позравленията и пожеланията на спортния министър Красен Кралев, който ги предаде на момичетата чрез връзка с нея в социалните мрежи.

След официалната част специалното грозде бяло и черно, което струва 20 евро една чепка, бе „унищожено“ още в залата и от двата отбора. Имаше и трети тим – този на местния „Чайките“, който аплодираше отстрани своите колежки по спорт.


Част от нашите момичета дадоха интервюта за местни медии, а както в този случай, така и изобщо на нашите, помага една японка Маико, която знае добре български. Тя е преводач и често пътува в България, а сега е наета специално за престоя на волейболистките ни.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета