Ограничено движение от утре в столицата - sofia.utre.bg

Ограничено движение от утре в столицата

24 септември 2018, 13:37 | sofiautre
  • Снимка:
    flickr

От 25 септември до 15 октомври се забранява влизането на пътни превозни средства по източната половина на кръстовище ул. „Първа българска армия” - бул. „Илиенци“. Това съобщиха от пресцентъра на Столична Община.

Движението ще се извършва по една пътна лента за посока по западната половина на кръстовище ул. „Първа българска армия” - бул. „Илиенци“.

От 00.00 часа на 25 септември до 24.00 часа на 15 октомври се променя маршрутът на автобусна линия № 100, както следва: от ул. „Първа българска армия” надясно по ул. „Проф. Иван Георгов” и по маршрута си до кв. „Бенковски“ - двупосочно.

Разкриват се временни спирки, както следва:
- на ул. „Проф. Иван Георгов” след ул. „Първа българска армия” в посока към кв. „Бенковски“;
- на ул. „Проф. Иван Георгов” след Т-образното кръстовище в посока към Пътностроителна техника.

Закриват се спирки:
- с код 2148 “Ул. Проф. Иван Георгов“;
- с код 2142 и 2144 “Ул. Просвета”;
- с код 1000 и 1001 “Ул. Локомотив”;
- с код 1722 “ПГВАД“.

Във връзка с рехабилитацията на бул. „Пенчо Славейков“ от ул. „Цар Асен“ до бул. „Ген. Тотлебен“ се въвеждат промени в организацията на движение.

От 25 септември се възстановява движението през кръстовище бул. „Прага“-бул. „Пенчо Славейков“-ул. „Св. Георги Софийски“.

От 25 септември до 6 октомври се забранява влизането на пътни превозни средства по западната половина от пътното платно на бул. „Пенчо Славейков“ в участъка от ул. „Свиленица“ до бул. „Прага“.

За времето от 00.00 часа на 25 септември до 24.00 часа на 06.10 се закриват местата за почасово платено паркиране по бул. „Пенчо Славейков“ в участъка от ул. „Свиленица“ до бул. „Прага“;

Измества се автобусна спирка с код 0444 „УМБАЛ СВЕТА ЕКАТЕРИНА“ на бул. „Пенчо Славейков“ преди ул. „Христо Станчев“ в посока бул. „Витоша“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета